MossDividers de mobiele moswanden


Een mooie en vriendelijke oplossing voor een scheidingswand. 

 

Je kent het vast wel je bent net lekker op dreef op je werk en een collega krijgt een belletje, jullie werken wel met koptelefoons maar nog steeds wordt je afgeleid.

Of je hebt gezellig een etentje na afloop van je werkdag en wilt in alle rust genieten van je gezelschap en het eten. Maar dat wordt volledig onmogelijk gemaakt door al het gebabbel en geluid. Zodanig dat je het liefst weer zou vertrekken?

 

Verdient jullie werkplek meer sfeer? Wil je meer privacy op je werkplek? Zijn de ideeën vol kleur maar de muren wit? Overal ter wereld worden werkplekken groener en is er meer behoefte aan flexibele werkruimtes. Om dit mogelijk te maken hebben wij de MossDivider ontwikkelt.

 

Je wilt je kantoor, kantine, praktijk, restaurant of woonkamer opnieuw inrichten. wat dacht je van een sfeervolle, exclusieve Eye Catcher van onderhoudsvrij mos?

De Metiez MossDivider

 

Onze mobiele moswanden zijn echte sfeermakers en kunnen op iedere gewenste formaat worden geproduceerd. De MossDivider in verschillende hout soorten, kleuren en mos soorten zelfs als Jungle Walls.

Welke roomdivider je ook kiest, je krijgt altijd de beste kwaliteit van ons.

Wij gaan uit van de gouden snede.

 

Informeer eens naar onze unieke scherpe prijzen, wij leveren de hoogste kwaliteit en alles wordt met even veel zorg en vakmanschap gemaakt.

Voor maten, kleuren en (grotere) aantallen neem contact op met Hans Westerduin 0031 (0)28878836

 

Voor ieder budget een passende mossdivider.

Voor meer info over al onze mosproducten klik hieronder

 

 

Wil je ons bezoeken kom gerust eens kijken in onze showroom. Je weet dan gelijk wie we zijn en wat we voor jouw kunnen betekenen. Overleg even wanneer je wilt komen, gezien we ook wel eens op locatie aan het werk zijn. En we willen je niet voor een dichte deur laten staan, maar graag begroeten met een lekker warm bakkie koffie of thee en wat lekkers.

Voor nog meer inspiratie en tips?

Kom ons volgen voor nog veel meer inspiratie en foto's op Instagram: @mosschilderijen.metiez  p.s. je krijg bij Instagram altijd direct persoonlijk contact met mij Anja. 

Kijk hieronder voor nog meer foto's.