Nature matters

 

Het is namelijk onze grootste inspiratiebron. Het vormt onze geschiedenis, wetenschap én toekomst. Millennia lang is de natuur ons thuis geweest. Vandaag de dag bevinden wij ons steeds minder in de natuur terwijl de wetenschap ons vertelt dat wij mensen een hang hebben naar leven! Naar frisse lucht, naar uitzicht en naar groen. Bij Metiez weten we dan ook: groen maakt gelukkig!

 

Uit veel wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat als wij omgeven zijn door natuur, natuurkleuren en elementen wij beter functioneren, langer op die plekken willen verblijven en bij ziekte sneller herstellen.

Er is veel minder verzuim op werkplekken wat kostenbesparend is.

 

 

Nature Matters dit is het motto van Metiez. De natuur is onze grootste inspiratiebron. Het vorm onze geschiedenis, wetenschap en toekomst

Wil je ons bezoeken kom gerust eens kijken in onze showroom. Je weet dan gelijk wie we zijn en wat we voor jouw kunnen betekenen. Overleg even wanneer je wilt komen, gezien we ook wel eens op locatie aan het werk zijn. En we willen je niet voor een dichte deur laten staan, maar graag begroeten met een lekker warm bakkie koffie of thee en wat lekkers.

Voor nog meer inspiratie en tips?

Kom ons volgen voor nog veel meer inspiratie en foto's op Instagram: @mosschilderijen.metiez  p.s. je krijg bij Instagram altijd direct persoonlijk contact met mij Anja.