Over ons

 

 

Wij Anja en Hans Westerduin zorgen dat jullie idee over een onderhoudsvrije moswand uitgevoerd wordt tot een werkelijke Eye Catcher.

 

Nature matters en wij streven er naar de wereld een stukje groener te maken op een duurzame en natuurvriendelijke manier.

 

Doordat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel schakelen en proberen wij ook altijd graag met je mee te denken en een evt. oplossing te vinden voor je vraag. Onze flexibiliteit blijkt uit het feit dat wij binnen 2 weken een moswand van 55m2 voor het merk Garnier van L'Oréal installeerde op Hoog Catharijne in Utrecht. 

 

Wij werken door heel Nederland en wij leveren af in vrijwel de gehele wereld.

 

Ons betrokken en creatief team installeert de wanden ook door heel Nederland en we zorgen dat je zo min mogelijk last van ons hebt en dat alle naden en oneffenheden volledig weggewerkt worden. Kies je ervoor om het zelf te installeren geven wij duidelijk instructies om de wand zo mooi mogelijk te maken.

 

Wij hanteren scherpe prijzen maar verliezen hierbij geen moment de kwaliteit van de door ons geleverde Moscreatie uit het oog. Informeer eens vrijblijvend wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Mocht je willen weten hoe een moswand, met of zonder bedrijfslogo of een jungle Wall of mossdivider bij jouw op kantoor, praktijk, bedrijf zou staan? Wij maken vrijblijvend en gratis een duidelijke sfeerimpressie d.m.v. een fotoshop. 

 

Ons einddoel is je met een big smile voor het eindresultaat te zien.

Daar gaan wij voor, wij staan voor je klaar.

Jij krijgt altijd één van ons beide zelf aan de telefoon.

Wij kijken er naar uit om je te spreken.

 

Groetjes Anja, Hans en ons Metiez team

 

Kom je ons volgens op Instagram: mosschilderijen.metiez