Wil jij weten wie wij zijn?

 

Hoi! 

 

Wij zijn Hans & Anja Westerduin en komen uit twee totaal verschillende delen van ons mooie Nederland. Hans is geboren “op” Scheveningen en ik in Het Land van Maas & Waal.

Gezien het feit dat Hans op vele plekken in Nederland heeft gewoond en ik al mijn hele leven in het mooie Land van Maas & Waal woon hebben wij besloten ons hier te vestigen.

Tien jaar geleden zijn we getrouwd en zolang wonen we ook al weer in Wamel , in Het land van Maas en Waal. Dit ligt heerlijk centraal in Nederland en slechts 30 minuten van Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Arnhem. 

Erg prettig als er geïnstalleerd mag worden ergens in Nederland.

 

Mijn weg naar de groen branche werd vooraf gegaan door een 32  jarige carrière in de Cosmetica wereld. Altijd al heb ik een enorme drang naar de rustgevende natuur, het bos en mos gehad. Mos heb ik altijd al een fascinerend plantje gevonden.  Ben dan ook een enorm dankbaar mens dat ik dagelijks met dit prachtig product mag werken. 

Inmiddels mag ik mezelf een waar Mossdesigner noemen. Al het creatieve wat ik voorheen in de cosmetica wereld, visagiste en etaleuse kon toepassen. Leef ik nu uit op jullie moscreaties. De perfectionist in mij vind je ook in al onze moscreaties en Moscirkels terug.

Niets ontgaat mijn kritisch oog en alléén het mooiste van het mooiste is voor jouw als onze klanten goed genoeg.

 

 

Hans’ weg naar de groen branche werd in zijn jongeren jaren als beroepsmilitair vooral getekend door het ondervinden dat je op mos ook heerlijk kunt slapen als je weken in het bos moet bivakkeren.

 

Nadat Hans vele jaren bij mooie bedrijven als Wolters Kluwer, Kingspan en Mobilane mocht leidinggeven heeft hij bij Mobilane wederom de smaak te pakken gekregen van de groen wereld.

Vanuit Mobilane (bekend van tv met Rob de Tuinman en o.a. de Kant-en-Klaar-Haag) heeft Hans zijn eigen bedrijf SuitePlants opgericht in New York, om daarmee Mobilane producten op de Noord Amerikaanse markt te zetten. SuitePlants levert en installeert complete levende planten wanden, mooie kunstplantenwanden en moswanden.

Inmiddels wordt de leiding daar waar genomen door Hans’ broer Henk Westerduin, die al 40 jaar in USA woont.

Dit bracht ons de gelegenheid volledig bezig te gaan op de Nederlandse markt met mos creaties en producten. En hebben we dus Metiez opgericht. (Metis = Griekse personificatie van de wijsheid). Metiez is ons familiebedrijf, want naast Hans en ik werkt ook dochter Romy regelmatig mee in ons bedrijf. Jong geleerd is oud gedaan.

 

Inmiddels heeft Metiez vele Mos creaties en producten geproduceerd, van groot tot klein, in de vorm van Mos Wanden, MossDividers, MossDeskDividers, Letters in Mos , Logo’s in Mos, Kerstdecoraties in Mos, JungleWalls, en verkoop van gepreserveerde echte planten.

 

Tip:

Mocht je willen weten hoe een moswand, met of zonder bedrijfslogo of een jungle Wall of mossdivider bij jouw op kantoor, praktijk, bedrijf zou staan? Wij maken vrijblijvend en gratis een duidelijke sfeerimpressie d.m.v. een fotoshop. Stuur daarvoor enkele foto's van de ruimte en de wand waar je de Moscreatie zou willen hebben. Geef aan welke grote en welke vorm je in gedachten had. Kies je mossoort uit op de pagina mossoorten.

Wil je het met of zonder lijst, kan je natuurlijk ook met ons overleggen wat handig is. Stuur deze gegevens naar onderstaande mail met verzoek van een fotoshop. Je ontvang dan binnen enkele dagen een impressie fotoshop van ons retour.

Gratis fotoshop 

Mail info@metiez.com

 

Ons einddoel is jou met een big smile voor het eindresultaat te zien.

Wil je ons bezoeken kom gerust eens kijken in onze showroom. Je weet dan gelijk wie we zijn en wat we voor jouw kunnen betekenen. Overleg even wanneer je wilt komen, gezien we ook wel eens op locatie aan het werk zijn. En we willen je niet voor een dichte deur laten staan, maar graag begroeten met een lekker warm bakkie koffie of thee en wat lekkers.

 

Wij kijken er naar uit om je te spreken of te zien.

 

Groetjes Anja, Hans en ons Metiez team

 

Voor nog meer inspiratie en tips?

Kom ons volgen voor nog veel meer inspiratie en foto's op Instagram: mosschilderijen.metiez  p.s. je hebt bij Instagram altijd direct contact met mij persoonlijk.

Op LinkedIn kun je ons vinden onder Hans Westerduin en Anja Westerduin